Kombitimer

Kombitimer

Dette er timer som kombinerer massasje

med de klassiske mindfulness-øvelsene kroppsskanning og mindful yoga


Når man ser nærmere på hvilken effekt det å motta massasje og det å praktisere mindfulness og mindful yoga kan ha, så finner man flere likheter, bl.a. det å få en bedre kontakt med sin kropp, oppleve indre ro, avspenning og velvære, redusere stressfølelse, redusere spenninger i muskulatur og kropp, og bidra til et bedre immunforsvar og bedre søvn.


Gjennom Kombitimene får du mulighet til å kombinere en Klassisk massasje med en mindful yoga-økt og/ eller en guidet liggende kroppsskanning.

Har du vært til massasje hos meg før og har da mottatt Dybdemassasje, så er det også mulig å velge Dybdemassasje i stedet for Klassisk massasje. 


Kombitimene kan bestå av to eller tre elementer, og du velger selv innhold og varighet.

Det vil være følgende kombinasjonsmuligheter

  • En mindful yoga-økt og en etterfølgende massasje
  • En mindful yoga-økt, en etterfølgende guidet liggende kroppsskanning og en avsluttende massasje
  • En guidet liggende kroppsskanning og en etterfølgende massasje

Mindful yoga er enkle kroppsøvelser som gjennomføres i et rolig tempo. Intensjonen er å være bevisst nærværende i sin kropp og sin pust, og i det som skjer – fra øyeblikk til øyeblikk. Her handler det ikke om å prestere, men om å utforske sin kropp, lytte inn i kroppen, og registrere og respektere dens grenser – og på denne måten trene seg på å være vennlig og omsorgsfull overfor seg selv og sin kropp.  

Yogaøkten inneholder øvelser for hele kroppen i ulike utgangsstillinger som stående, sittende og liggende – og du vil bli guidet i øvelsene og i det som kjennetegner Mindful yoga. Denne yogaformen passer for alle, siden en tilpasser øvelsene etter sine egne muligheter og behov. 

Vi stiller med et behagelig liggeunderlag, som er dekket med et nyvasket laken. 


Kroppsskanning er en klassisk mindfulness-øvelse. Her sanser en kroppen – kroppsdel for kroppsdel, og til slutt kroppen som en helhet – og det som er til stede akkurat nå, med en vennlig anerkjennelse. Denne øvelsen kan ha en avspennende og avslappende effekt.


Klassisk massasje er en kroppsmassasje som har som hensikt å redusere eller motvirke spenninger og smerter i musklene, samtidig som den kan gi en økt følelse av avslapning og velvære. 

Massasjebehandlingen tilpasses deg og utgangssituasjonen din med hensyn til valg av behandlingsområder, og valg og intensitet av grep og behandlingsteknikker.

Her er en oversikt over kombitimene

Kombitime Mindful yoga og massasje

Varigheten er mellom 60 min. og 120 min.


Du velger mellom

30 min., 45 min. og 60 min. yoga

og

30 min., 45 min. og 60 min. massasje.

Kombitime Mindful yoga, guidet kroppsskanning og massasje

Varigheten er mellom 75 min. og 135 min.


Du velger mellom

30 min., 45 min. og 60 min. yoga

og

30 min., 45 min. og 60 min. massasje.


      Kroppsskanningen varer 15 min.  

Kombitime Guidet kroppsskanning og massasje

Varigheten er mellom 45 min. og 75 min.


Du velger mellom

30 min., 45 min. og 60 min. massasje.


Kroppsskanningen varer 15 min.

Tilbakemeldinger fra personer som har vært

på kombitime hos meg


Teksten publiseres med personenes tillatelse.

Den enkelte valgte selv hva en ønsket å skrive om og hvordan en ønsket å signere teksten.

"Dette behandlingstilbudet er helt fabelaktig! Jeg har benyttet meg av pakken med yoga, kroppsskanning og klassisk massasje.

Kombinasjonen av elementene er god og gir en unik mulighet til egentid/pleie i hverdagen. Petra utstråler en helt egen ro og et godt nærvær som gir trygghet gjennom hele behandlingen.


Jeg opplevde å være avslappet og mer bevisst «til stede» under massasjen, når jeg hadde mindful yoga og skanning i forkant. Sekvensen med yoga og skanning hjalp meg å finne roen, lytte til pusten og til å ha oppmerksomheten rettet mot meg selv i behandlingen.

Anbefales!"


Lene Heimholt

"Jeg har vært hos Petra til både massasje og mindful-yoga. Begge deler oppleves godt for min kropp. Jeg har gjennom yoga blitt mer bevisst på pusten min og lært øvelser som jeg bruker aktivt i hverdagen. Massasjen er absolutt å anbefale! Petra er behagelig og dyktig, hun er lydhør for kundens ønsker, for eksempel mht temperatur. Jeg er frossen av meg, og da sørger hun for at rommet er varmt og at det er varmepledd på massasjebenken. Nylig forsøkte jeg kombinasjonen kroppsskanning og massasje. Gjennom kroppsskanningen opplevde jeg at kroppen «landet» og ble avslappet før massasjen begynte. Jeg er veldig fornøyd!"


Hilsen kvinne, 54 år

"Jeg ante ikke at jeg skulle komme til å oppleve Petras «Mindful yoga» så positivt. Vanligvis har jeg mye variert kroppsarbeid i min hverdag, og hverdagens slitenhet har gjort at jeg har kjent på en motstand mot yoga. Inntil nå nylig. Jeg ville prøve Petras pakke med yoga og massasje.

Det ble først 30 minutter med bevegelser. Først stående. Med tidvis lukkede øyne. Etter Petras anvisninger og rolige progresjon. Da jeg kom til et parti med strekkøvelser og store armbevegelser, svevde jeg. Innpust og utpust kom helt naturlig etter kroppens bøyninger og tøyninger. Det ble en uventet og befriende opplevelse.

Etter en økt stående, fulgte en sittende og en liggende.

Petras instruksjoner var enkle, og det slo meg, og forundret meg, at så enkle øvelser kunne gi meg så positive opplevelser og være så virkningsfulle.

Etter halvtimen med yoga fulgte en halv time med massasje på benken i Petras behandlingsrom. Også det ble en gave til kroppen. Til dempede rolige klanger fra syngeboller, på et behagelig varmeteppe, fikk jeg en klassisk rygg- og nakkemuskelmassasje som gjorde veldig godt.

Jeg anbefaler virkelig denne pakken. Men glem mine skriverier og husk deg selv og din kropp og din væren om du gir deg selv den samme pakken!"


Øystein S.

Gavekort


Det er mulig å få kjøpt gavekort.

Ved bestilling velger man enten et konkret tilbud (f.eks. Kombitime – 30 min. mindful yoga og 45 min. massasje) eller et valgfritt beløp. Oppgradering av gavekort er mulig.