Klassisk massasje

Massasje - Klassisk massasje

Om massasje

Massasje er en terapiform, der muskulaturen, sener og bindevevet behandles gjennom ulike behandlingsteknikker. Ved å stimulere huden og det underliggende vevet blir hele kroppen stimulert, siden huden, som kroppens største organ, er tilknyttet alle andre organer, direkte eller indirekte. Massasje har mange helsefremmende effekter, i tillegg til at den behandler spesifikke plager, som f.eks. rygg- og nakkesmerter som kan ha oppstått pga. overbelastning eller feilbelastning.

 

Massasje kan ha følgende effekter

  • Øke blod- og lymfesirkulasjon og utskillelse av avfallsstoffer.
  • Redusere spenninger, smerter og stivhet i muskulaturen og kroppen.
  • Øke fysisk og psykisk avspenning og velvære – siden massasje fører til at nivået av hormonene serotonin og dopamin økes.
  • Redusere stressfølelsen og stressrelaterte plager – siden massasje fører til at kroppen reduserer utskillelsen av stresshormonet kortisol i blodet.
  • Bidra til bedre søvn – siden massasje fører til økt nivå av hormonet serotonin som har stor betydning for søvn.
  • Bidra til bedre immunforsvar og lavere blodtrykk – siden massasje fører til redusert utskillelse av hormonet kortisol i blodet.

Klassisk massasje

Dette er en kroppsmassasje som har som hensikt å redusere eller motvirke spenninger og smerter i musklene, samtidig som den kan gi en økt følelse av avslapning og velvære.


Massasjebehandlingen tilpasses den enkelte personen og utgangssituasjonen med hensyn til valg av behandlingsområder, og valg og intensitet av grep og behandlingsteknikker.

Tilbakemeldinger fra klienter

som har mottatt klassisk massasje hos meg


Teksten publiseres med klientenes tillatelse.

Den enkelte valgte selv hva en ønsket å skrive om og hvordan en ønsket å signere teksten.

"Jeg har hatt flere timer med massasje av nakke/armer/rygg hos Petra Skaland. Hun masserer i dybden og løser opp muskler/muskelknuter. Er veldig fornøyd med behandlingen jeg får, og kjenner at den gjør meg godt. Petra er en hyggelig dame med masse kompetanse på flere områder."


Ellen O Lervik

"Petra er dyktig, vennlig og profesjonell. Hun klarte og myke opp ryggen min og jeg kjente at jeg pustet dypere og pusterytmen stabiliserte seg. Det er flere år siden jeg slappet av i ryggen og pusten på denne måten. En stor takk til Petra!"


Mann 33 år

"Jeg har idag vært i Furuskogen og fått klassisk massasje. Massøren Petra var trygg og god, og jeg kjente at hun kunne sin jobb. Det var veldig avslappende og godt, med varmeteppe og gode oljer. Jeg kan anbefale en god massasje hos Petra, jeg vil komme igjen :-)"


Hilsen Reidun

"Jeg har fått flere behandlinger og blir alltid møtt med profesjonalitet og varme. Behandlingen tilpasses behovet ned til minste detalj."


Hilsen Trine

"Jeg har benyttet meg av klassisk massasje hos Petra flere ganger og er veldig fornøyd! Petra er behagelig, dyktig og lydhør for kundens ønsker. Siden jeg er frossen av meg, sørger hun for at rommet er varmt og at det er varmepledd på massasjebenken. Hun spør underveis om behandlingen er passe eller om hun skal justere trykket. Når jeg har ønsket ekstra fokus på nakkepartiet, etterkommer hun dette ønsket og bruker mer tid på nakken. Jeg setter stor pris på at massasjen foregår i stillhet eller med rolig musikk i bakgrunnen. Massasje hos Petra kan absolutt anbefales!"


Hilsen Kvinne, 55 år

"Jeg var hos Petra for klassisk massasje. Veldig fornøyd! Jeg kan anbefale henne på det varmeste."


Kvinne 33 år

Gavekort


Det er mulig å få kjøpt gavekort.

Ved bestilling velger man enten et konkret tilbud (f.eks. Klassisk massasje 45 min.) eller et valgfritt beløp. Oppgradering av gavekort er mulig.